Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

EK-Spel: Tweede weekwinnaar had dít aandeel

EK-Spel: Tweede weekwinnaar had dít aandeel
30 jun 2021 om 13:40

De tweede weekwinnaar is bekend, die ontvangt een abonnement op ProBeleggen én op DAH Magazine, het online beursmagazine dat elke zaterdag uitkomt. De standen kunt u zien op de aandeelhouder.nl via deze link.

De winnaar van de tweede week heeft allerlei kleine aandelen die genoteerd staan op de OTC-markt in de VS. Ik noem er een paar:

Speler 1
OTCMKTS:EESO
Speler 2
OTCMKTS:AITX
Speler 3
OTCMKTS:KYNC
Speler 4
OTCMKTS:GMER
Speler 5
OTCMKTS:HPIL
Speler 6
OTCMKTS:NPPTF
Speler 7
OTCMKTS:TLOFF
Speler 8
OTCMKTS:NOKPF
Speler 9
OTCMKTS:LKNCY
Speler 10
OTCMKTS:SAML
Speler 11
OTCMKTS:AMYZF

Bijvoorbeeld: AMYZF is American Mangenese, een mijnbouwer en lithium-ion batterij recycling bedrijf,  SAML is Samsara Lugguage, een internetbedrijf, NOKPF is NOK Airlines, een airliner die pakketjes verstuurt in Thailand. De laatste doet 5 cent en dan bewegen de percentages natuurlijk flink met elke cent omhoog of omlaag.

Een aandeel dat bij de top-5 in de lijst voorkomt is LWLG, Lightwave Logic. Dat bedrijf is in een jaar tijd 1800% gestegen en de afgelopen maand 768%. De afgelopen week met 116% en gisteren met 23%.

Lichtwave Logic verkreeg een patent afgelopen week en dat deed de koers goed. U ziet de stijging in de afgelopen week, op 21 mei kostte het aandeel nog $1,50. LWLG heeft een patent gekregen op een uitvinding waarmee massaproductie via photonische platforms mogelijk wordt. Voor de liefhebbers: hier leest u het persbericht.

Uiteindelijk gaat het om de eindstreep en niet om de tussensprintjes: wat dat betreft wordt het spannend als de beurs nog een beetje bewegen gaat. Later deze week ( en ook vandaag) komen er nog wel wat belangrijke cijfers uit, zoals het banencijfer vrijdag en wat inflatiecijfers die wellicht de richting van de beurs wat kunnen bepalen.

Ook de strijd om de laatste plaats, een uitgebreide lunch met onze Nico Inberg, ligt nog helemaal open. Al is Nico in deze ook zelf een kanshebber, zijn Belgische elftal staat momenteel op plek 503.

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.