Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

POSTNL in positief vaarwater

POSTNL in positief vaarwater
9 nov 2020 om 10:37

Veel mensen zitten thuis, veel mensen kopen via internet, veel pakketjes moeten worden bezorgd, PostNL profiteert daar natuurlijk van. Dat is mogelijk de verklaring waarom er thans op de dagchart een koopkans prijkt. Laat ik maar snel de kaart er bij pakken.

Stier in de slip

Geruime tijd was er sprake van een solide uptrend, ofwel een proces van hogere toppen en hogere bodems boven een fier oplopende gemiddelde lijn. Er werd onlangs een top bereikt op 3,17+, maar toen ging het mis. Dat wil zeggen, er volgde een stevige correctie richting de SMA op 2,72+ en de bulls zakten zelfs onder de sleepkabel. Trendomkeer of slippertje van de stier? Dat was de hamvraag. Maar de Swingtrader met zijn rode staafjes gaf aan dat het bij de groene streep op 2,54 hoog tijd werd dat bodemstampers in actie zouden komen, hetgeen dan ook gebeurde.

Verse uptrend

Inmiddels is het gelukt om de licht opkrullende SMA lijn opwaarts te passeren, de swingteller naar een plusstand te draaien en de swingtrader op groen te zetten. Een en ander impliceert een verse uptrend met zicht op 3+ en 3,17+ als haalbare koersdoelen. De vooruitzichten blijven positief zolang de koers boven de SMA lijn beweegt, dat moge duidelijk zijn.

Coaching
Korte termijn trendvolgende beleggers zien hun kansen op de dagkaart. Met steun op 2,72 en een haalbaar koersdoel van 3+ tot 3,17+ is de Risk Reward Ratio prima. Zolang de candles wit kleuren is het interessant om koopposities aan te houden.

BNP Paribas PostNL Turbo Long

BNP Paribas PostNL Turbo Short

Koers PostNL

*

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.