Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA: ARCADIS in de box

TA: ARCADIS in de box
22 feb 2021 om 11:20

Er zijn fondsen die keurig in een trend bewegen, dat zijn trending fondsen. Er zijn ook fondsen die een trading range laten zien, ofwel een box met duidelijke randen waartussen de koers heen en weer zwiept. Dat is het geval bij Arcadis, waarbij de koers onder in de box beweegt. Dus een koopkans, lees maar verder.

Trading range

Een trading range kenmerkt zich door min of meer gelijke bodems en gelijke toppen, waardoor er horizontale steun en weerstand zichtbaar wordt, waartussen de koers heen en weer beweegt. Men noemt het ook wel een zijwaartse koersbeweging, een congestion area, ik noem het ook wel de box. Voor trendbeleggers is dit geen interessante koersfase, want er wordt per saldo geen richting getoond, hetgeen bij een trendfase uiteraard wel het geval is. Voor range spelers daarentegen is het een prima speelveld om relatief korte ritjes te maken.

Geniet nu van 50% korting op een Premium Account bij De Aandeelhouder. Ja, dat wil ik!

Koopsignalen

Koersvorming onder in de box met witte candles kan de setup vormen voor een kooppositie. Als dan ook de swingteller op -9 staat en de witte candle aan een oplopende SMA lijn kleeft, kan dat de trigger zijn om koopposities te openen. De Swingtrader geeft nog rode staafjes af, ter illustratie van relatief lage koersen. Binnenkort zullen er groene staafjes verschijnen, zo is de verwachting, hetgeen het geschetste scenario zal bevestigen. Dan kunnen de bulls opstomen naar de bovenkant van de box op krap 31,00. U ziet aan de ingetekende RR balk dat de Risk Reward Ratio uitstekend is als er nu koopposities overwogen worden.

Turbo Long

Als je als actieve Turbo belegger wilt profiteren van de verwachte opleving, kun je overwegen een BNP Paribas Turbo Long aan te schaffen met een ruime stoploss onder de boxlijn op 28+.  De Turbo Long met stoploss op 26,68 met een hefboom van 6,25 is te overwegen. Klik op onderstaande button als u actie overweegt. Uiteraard bent u vrij een andere BNP Paribas Turbo te kiezen. 

Het moge duidelijk zijn dat het geschetste scenario komt te vervallen onder 28+, dan ook overwegen de aangeschafte Turbo op te ruimen en niet te wachten totdat het stoploss niveau op 26,68 wordt aangetikt.

Ter overweging de volgende turbo: Link

Bekijk alle turbo's: Link

 

Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Koers Arcadis

*

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.