Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Barco sluit deal met Microsoft

Barco sluit deal met Microsoft
22 feb 2024 om 11:15

(ABM FN) Barco heeft een formele overeenkomst aangekondigd met Microsoft rond Teams devices. Dit maakte het bedrijf uit Kortrijk donderdagochtend bekend. 

Als eerste resultaat van de overeenkomst zal Barco de datagegevens via ClickShare units beschikbaar maken via het Microsofts Teams Rooms Pro Management-portaal. Met de Barco ClickShare-oplossing kunnen gebruikers gesprekken hosten vanaf hun eigen laptop met het videoconferentieplatform van hun keuze, met behulp van de audio- en videoapparatuur in de vergaderruimte

“Met meer dan 240.000 ClickShare Conference-apparaten in het veld zal ClickShare een belangrijke gegevensbron zijn voor de beheermogelijkheden van Microsoft Teams Rooms en een bijdrage leveren aan toekomstige initiatieven”, aldus Barco. “Deze eerste stap biedt waardevolle inzichten voor IT-beslissers zonder de gebruikerservaring te veranderen.”

Financiële details werden donderdag niet gedeeld.

Het aandeel Barco steeg donderdagochtend met 0,9 procent tot 16,65 euro.

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.