Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Alychlo draagt bestuurders aan voor jaarvergadering Unifiedpost

Alychlo draagt bestuurders aan voor jaarvergadering Unifiedpost
29 apr 2024 om 08:50

(ABM FN) Unifiedpost heeft voor de aanstaande jaarvergadering op 21 mei, aanvullende agendapunten ontvangen van aandeelhouder Alychlo. Dit werd maandagochtend bekend.

Alychlo, het investeringsbedrijf van Marc Coucke, draagt een aantal bestuurders aan die tijdens de komende algemene aandeelhoudersvergadering zouden moeten worden benoemd.

Het benoemings- en remuneratiecomité van Unifiedpost zal, in overeenstemming met de principes van deugdelijk bestuur, advies uitbrengen aan de raad van bestuur over de voorgestelde benoemingen, met inbegrip van de vraag of de voorgestelde onafhankelijke bestuurders voldoen aan de onafhankelijkheidscriteria van de Belgische wet, zei Unifiedpost maandag.

Alychlo heeft een belang van 15,01 procent in Unifiedpost, blijkt uit actuele data op de website. Op basis van de Belgische wet hebben aandeelhouders die individueel of gezamenlijk meer dan drie procent van het kapitaal van een beursgenoteerde onderneming bezitten, het recht om aanvullende agendapunten aan te vragen en voorstellen voor besluiten over agendapunten in te dienen.

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.