Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Terugkijken het ‘Tweede Grote CrisisWebinar’ met Albert Jellema en Nico Bakker

Terugkijken het ‘Tweede Grote CrisisWebinar’ met Albert Jellema en Nico Bakker
25 mei 2020 om 14:55

Tijdens het ‘Tweede Grote CrisisWebinar’ van maandag 25 mei werd de beurs in een uur tijd onder de loep genomen onder leiding van Erik Mauritz, productspecialist van BNP Paribas Markets. Een uniek webinar dat u niet mocht missen! Kijk het nu terug

Klik HIER om het webinar terug te bekijken


Wie had dat gedacht: nog geen twee maanden geleden stond de AEX onder 400 punten, een maand later was de index opgeveerd tot ruim 525 punten. Dat roept de vraag op of de stijging niet te snel is gegaan. Is het verstandig om nu in te stappen of juist niet? Zet deze beweging door? En zo ja: wat zijn de meest kansrijke aandelen? In dit Webinar staan experts Nico Bakker en Albert Jellema stil bij de scenario’s die zich kunnen ontvouwen. Tevens wordt er aandacht besteedt aan de vraag waar beleggers nu wel, of juist niet in zouden moeten beleggen. Vanzelfsprekend sluiten we af met een aantal concrete tips.

Op maandag 25 mei 2020 om 12:00 uur verzorgt BNP Paribas Markets een extra Webinar met Nico Bakker, technisch analist, en Albert Jellema, fundamenteel beleggingsexpert van ProBeleggen. Beide sprekers zullen deze en meer vragen voor u beantwoorden in het tweede grote crisis-Webinar! Een Webinar dat u niet mag missen!

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.