Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Kepler verhoogt koersdoel Melexis

Beursblik: Kepler verhoogt koersdoel Melexis
8 jan 2024 om 09:54

(ABM FN) Kepler Cheuvreux heeft maandag het koersdoel voor Melexis verhoogd van 112,00 naar 115,00 euro met een herhaling van de koopaanbeveling. Dit bleek uit een omvangrijk sectorrapport van Kepler.

In 2024 zal de omzet van Melexis met 6 procent stijgen, denken de analisten van Kepler. Zij wezen daarbij op de voorraden bij klanten, de nodige onzekerheid en de voorzichtige verwachtingen voor de Europese markt voor elektrische auto’s. Wel voorzien zij een “sterk herstel” van de niet-automotive activiteiten. 

Verder is Melexis volgens Kepler aantrekkelijk gewaardeerd.

Koers Melexis

*

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.