Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Beursupdate: beperkte koersuitslagen in lichtrode Bel20

Beursupdate: beperkte koersuitslagen in lichtrode Bel20
22 mei 2024 om 13:57

(ABM FN) De Brusselse beurs koerste woensdagmiddag licht lager. Rond de klok van twee uur daalde de Bel20 met 0,2 procent tot 3.983,83 punten. 

Vanochtend gaf Elia een korte kwartaalupdate en die werd door de beleggers koel onthaald. De koers noteerde 2,9 procent in het rood, ondanks dat Elia de outlook voor 2024 herhaalde.

Ook Syensqo zat in het verliezende kamp. Dit aandeel verloor 2,3 procent.

Argenx kon anderzijds een winst van 1,8 procent tonen. Aedifica en Melexis stegen 1,2 en 2,0 procent.

UBS is Colruyt gaan volgen met een koopadvies en een koersdoel van 49,50 euro. Dat advies hielp het aandeel aan een winst van 2,8 procent.

De omzet van CFE over het eerste kwartaal kwam iets boven de prognoses uit, zo stelde ING in een vanmorgen verschenen rapport. CFE steeg in reactie op de cijfers fractioneel.

Sequana Medical verwacht de goedkeuring door de FDA van de PMA-aanvraag voor de alfapump nu tegen het einde van het eerste kwartaal van 2025, in plaats van in het derde kwartaal van dit jaar. Degroof Petercam maakt zich door deze vertraging zorgen of Sequana voldoende middelen heeft. Vers geld ophalen is in deze situatie geen sinecure, aldus de bank. De koers van Sequana noteerde circa 9,3 procent lager.

Onward Medical noteerde 5,8 procent hoger.

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.