Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Nyxoah prijst aandelen voor aandelenemissie

Nyxoah prijst aandelen voor aandelenemissie
23 mei 2024 om 16:57

(ABM FN) Nyxoah heeft de intekenprijs van een aandelenemissie vastgesteld op 9,25 dollar per aandeel, of omgerekend 8,54 euro. Dit werd donderdagmiddag bekend.

Het biotechbedrijf plaatst aandelen via een openbaar bod in de Verenigde Staten en via een private uitgifte aan bepaalde gekwalificeerde of institutionele investeerders buiten de Verenigde Staten, inclusief binnen de Europese Unie. In totaal omvat de emissie 5.374.755 gewone aandelen van Nyxoah.

Daarnaast heeft Nyxoah de onderschrijvers een optie van 30 dagen verleend om maximaal 806.213 extra gewone aandelen te kopen tegen de intekenprijs.

De bruto-opbrengst van de emissie zal naar verwachting ongeveer 50 miljoen dollar of 46,2 miljoen euro bedragen en wordt door Nyxoah onder meer gebruikt voor pre-commercialisering en commerciële activiteiten in de Verenigde Staten.

Het aanbod zal naar verwachting worden afgerond op 28 mei 2024, onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, zei het bedrijf donderdag.

De Belgische toezichthouder legde de handel in aandelen van Nyxoah eerder op de dag stil in afwachting van een persbericht. Inmiddels is de handel hervat en noteert het aandeel 3,6 procent hoger op 9,70 euro.

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.