Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Grubhub gaat bezorgen voor Albertsons

Grubhub gaat bezorgen voor Albertsons
25 jun 2024 om 16:35

 Grubhub gaat boodschappen bezorgen vanuit 1.800 winkels van Albertsons Companies, waaronder de supermarktketens Albertsons, Safeway, Vons, Jewel-Osco, Shaw’s, ACME en Tom Thumb. Dat maakte de Amerikaanse maaltijdbezorger die onderdeel is van Just Eat Takeaway.com dinsdag bekend.

Sinds de fusie met Safeway in 2015 is Albertsons op een na de grootste supermarktketen in de Verenigde Staten na Kroger, met meer dan 2.200 winkels en 285.000 medewerkers. Het bedrijf leverde al thuis boodschappen in veel van zijn markten.

Albertsons is het eerste nationale Amerikaanse supermarktconcern dat samenwerkt met Grubhub. Eerder sloot Grubhub een samenwerkingsovereenkomst met Mercato, een marktplaats voor onafhankelijke supermarkten.

Koers Argen-X

*

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.