Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

De AEX Index bestaat 40 jaar!

De AEX bestaat deze week 40 jaar. De index werd in 1983 opgericht.

Zelf invulling geven aan jouw visie op de AEX? Dat kan middels een rendement certificaat. Hieronder meer informatie en handige links.

Overzicht beschikbare certificaten AEX: https://beurs.societegenerale.nl/product-search/rendement%20certificaat/all-assettypes/aex

Artikel uitleg rendement certificaat:
https://www.deaandeelhouder.nl/columns/een-interessant-alternatief-voor-aandelen/

Brochure Rendement certificaat: https://sgbeurs.nl/SiteContent/7/7/2/808/75/210713-BRO-Rendement-certificaten.pdf

Factsheet Rendement certificaat: https://sgbeurs.nl/SiteContent/7/7/2/101/093/210712-BRO-Rendement-Certificaten-Factsheet.pdf

Productinformatie: https://beurs.societegenerale.nl/academy/productinformatie/rendement-certificaat

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers in Nederland die voldoende kennis en ervaring hebben om de kenmerken van deze producten te begrijpen en de risico’s ervan in te schatten. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van het uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: deze video heeft een commercieel karakter.

De inhoud van deze video is niet opgesteld, bewerkt, gecontroleerd of gevalideerd door Société Générale. De juistheid, volledigheid of relevantie van verstrekte informatie is niet gegarandeerd. Société Générale kan niet aansprakelijk worden gehouden (in nalatigheid of anderszins) voor enig direct of indirect verlies, schade, kosten of nadeel voortvloeiend uit het gebruik van deze video of de inhoud ervan en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, hetzij direct hetzij indirect, uitdrukkelijk of impliciet, contractueel, uit onrechtmatige daad, wettelijk of anderszins, in verband met de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie of voor enige hierin vervatte opinie of voor enige fouten, weglatingen of onjuiste verklaringen in deze video.

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.